13 februarie 2012

România are nevoie de tine ACUM!




Suntem co-creatori ai realitatii, iar acest lucru ne face responsabili pentru prezentul si viitorul nostru, pentru prezentul si viitorul celor cu care interactionam. Este vremea sa fim constienti de forta extraordinara pe care oa avem, de capacitatea noastra de a modela lumea in care traim.

Ne dorim o lume cu adevarat buna, cu adevarat frumoasa, cu adevarat plina de iubire; un spatiu al bucuriei, al fericirii... Atunci, haideti sa contribuim cu totii la crearea acestei Noi Lumi! E in puterea noastra sa ne transformam propriul destin si sa transformam destinul unei intregi natiuni.

Omule bun, crede ca acest lucru este posibil si fii o sursa de lumina acolo unde esti! Crede ca acest lucru este posibil si uneste-te in actiuni comune cu toti cei care simt la fel!

In fiecare seara, de la ora 22:00, Radio Vocea Sufletului te invita sa participi la o actiune care vizeaza trezirea romanilor si transformarea destinului acestei tari. Participa si tu la rugaciunea si meditatia pentru Romania!Romania are nevoie de tine ACUM! www.radiovoceasufletului.ro

Posteaza acest articol pe blogul tau sau da-l mai departe pe e-mail! Multumim!

Sursa: DANIEL ROXIN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare