Cancerul si-ar putea gasi
leacul in consumarea unor alimente care contin amigdalina. Vitamina
B17 nu doar ca previne aparitia bolii, ci chiar ajuta la tratarea
pacientilor suferinzi. Cu toate acestea, industria farmaceutica,
direct interesata sa-si vanda produsele, continua sa nege calitatile
vindecatoare ale amigdalinei. Un documentar realizat in urma cu
aproape 40 ani prezinta o ipoteza uimitoare, potrivit careia cancerul
ar putea fi tratat extrem de usor, cu ajutorul vitaminei B17. Conform
dezvaluirilor prezentate in material, crunta boala, pe care nimeni si
nimic nu reuseste sa o combata de zeci de ani, nu ar reprezenta decat
“ o boala a deficientei “, ce apare la persoanele al caror
organism sufera de o lipsa a amigdalinei. Desi o asemenea descoperire
ar duce la salvarea a milioane de vieti annual, realizatorii filmului
sustin ca asociatiile medicale si companiile farmaceutice tin secret
acest lucru si resping cu orice pret promovarea acestui leac, care
le-ar atrage, practic, falimentul. Pentru a dovedi aceasta ipoteza,
documentarul realizat de catre americanul G. Edward Griffin, in 1974
prezinta mai multe cazuri de persoane bolnave de cancer care s-au
vindecat dupa ce au urmat un tratament cu amigdalina, precum si
marturii ale unor medici care au folosit aceasta metoda pentru
tratarea bolnavilor.
Companiile farmaceutice
au blocat “elixirul”
Institutiile medicale si
farmaceutice au numit filmul drept frauda si o sarlatanie, dar, in
ciuda acestui fapt, medicii au continuat sa utilizeze noul “elixir”,
dovedind utilitatea medicamentului. S-a trecut imediat la intimidarea
curantilor, s-au confiscat filme si carti ce promovau noul leac si
chiar au fost arestate persoanele care organizau manifestatii publice
pentru promovarea miraculosului medicament. Acest tip de medicament a
fost astfel abandonat de catre majoritatea medicilor. Cu toate
acestea, desi in multe locuri este considerata o metoda
neconventionala, vindecarea cancerului cu vitamina B17 este posibila
in prezent in clinici din tari precum Marea Britanie, Germania, Mexic
sau Elvetia.
Descoperire veche de 5000
de ani
Potrivit documentarului,
cancerul apare la persoanele cu deficit de amigdalina (vitamina B17),
fiind asemanator, din acest punct de vedere, bolilor precum scorbutul
(deficit de vitamina C) sau pellagra (deficit de vitamina B3).
Vitamina B17 este o vitamina mai putin cunoscuta la ora actuala, insa
ea a fost descoperita cu mai bine de 5000 de ani in urma, fiind
folosita de catre egipteni si de catre locuitorii Chinei Antice, care
au numit-o amigdalina, deoarece era extrasa din migdale amare.
Elixirurile facute pe baza amigdalinei erau consumate in special
pentru mentinerea sanatatii, fiind cunoscute efectele detoxifiante
ale acesteia. Amigdalina a fost folosita ulterior de greci si romani
in scopuri terapeutice, iar in zilele noastre, unele triburi de
indieni isi prepara diverse bauturi din samburi de fructe care contin
amigdalina. Ca structura chimica, vitamina B17 este o combinatie a
doua molecule de glucoza, una de benzaldehida si una de acid
cianhidric, iar in retetele medicale amigdalina e cunoscuta sub
denumirea de nitrilozida. Vitamina poate fi folosita si in scop
terapeutic, nu doar profilactic.
Cum poate ajuta vitamina
B17 ?
Potrivit medicilor,
carenta de vitamina B17 poate cauza depresie si insomnie, anorexie,
oboseala si uscarea pielii. De asemenea excesul de vitamina B17 poate
duce la intoxicatii. Astfel, se recomanda folosirea acesteia in doze
optime, de 50-100 de mg pe zi in cazul copiilor, 50-200 mg pentru
adulti si intre 1 si 2 grame zilnic in cazul bolnavilor de cancer. In
natura, vitamina B17 se gaseste in samburii de caise, cirese,
migdale, piersici, prune, in semintele merelor, perelor si gutuilor,
in legume precum mazarea, fasolea, conopida, varza, broccoli, spanac,
ceapa sau vinete. De asemenea, vitamina mai poate fi gasita in stare
naturala in cereale, in scoarta de malin sau in frunze de gutui,
prun, cais, cires, visin sau piersic. Samburii de caise contin cea
mai mare cantitate de amigdalina. Doza recomandata este de doar 8-9
samburi pe zi, in cure de 21 de zile, deoarece in cantitate mai mare
pot deveni toxici pentru organism. Pe de alta parte, consumul de
antibiotice, alcolul si cafeaua, reduc foarte mult actiunile
amigdalinei in organism.
Buna ziua
RăspundețiȘtergereEste un importator care comercializeaza produsul pe piata romaneasca?Astept raspuns pe email:m.corneliu_lucian@yahoo.com
Si pe mine m-ar interesa f mult...
RăspundețiȘtergereSi as vrea sa stiu daca cineva a obtinut rezultate cu b17
adrianmarginean28@yahoo.com
Am auzit ca s-au obtinut rezultate, dar nu pot sa spun nimic concret.
ȘtergereBuna, am gasit samburi de caisa raw cu continut ridicat de vitamina B17 aici: http://enzimatic.ro/B17%20Samburi%20de%20Caisa%20Raw%20(Amari)%20Boga%C8%9Bi%20%C3%AEn%20Vitamina%20B17%20(Raw%20Apricot%20Kernels)
RăspundețiȘtergere