Legume proaspete
| ||||
Alimentul (100g)
|
Proteine
|
Lipide
|
Glucide
|
Calorii
|
Andive si cicoare
|
1.7
|
0.2
|
4.1
|
20
|
Anghinare
|
3.0
|
0.2
|
11.8
|
51
|
Ardei iute
|
1.2
|
0.2
|
5.3
|
24
|
Ardei gras verde
|
1.1
|
0.2
|
2.5
|
17
|
Ardei gras rosu
|
1.3
|
0.4
|
7.3
|
39
|
Bureti
|
2.3
|
0.35
|
3.4
|
22
|
Cartofi noi
|
1.7
|
0.2
|
17.4
|
80
|
Cartofi natur
|
2.0
|
0.1
|
19.1
|
85
|
Castraveti
|
0.8
|
0.1
|
3.0
|
13
|
Ceapa verde
|
1.0
|
0.2
|
3.5
|
20
|
Ceapa uscata
|
1.4
|
0.2
|
9.0
|
40
|
Ciuperci
|
4.0
|
0.15
|
3.3
|
26
|
Conopida
|
2.4
|
0.2
|
4.9
|
25
|
Dovlecei
|
0.9
|
0.1
|
3.2
|
18
|
Fasole verde
|
2.4
|
0.2
|
7.6
|
35
|
Gulii
|
3.1
|
0.4
|
5.4
|
30
|
Linte uscata
|
25.7
|
1.0
|
59.2
|
339
|
Hrean
|
3.0
|
3.0
|
17.0
|
107
|
Loboda
|
3.0
|
0
|
1.0
|
16
|
Mazare verde proaspata
|
6.7
|
0.4
|
17.0
|
90
|
Manatarci
|
4.6
|
0.4
|
4.6
|
34
|
Morcovi
|
1.1
|
1.0
|
9.1
|
40
|
Papadie
|
2.7
|
0.3
|
8.8
|
44
|
Pastarnac
|
1.4
|
0.5
|
15.0
|
72
|
Patrunjel radacini
|
3.7
|
0.2
|
9.0
|
50
|
Patlagele rosii
|
1.1
|
0.3
|
3.4
|
20
|
Patlagele vinete
|
1.3
|
0.2
|
4.8
|
27
|
Praz
|
2.4
|
0.7
|
6.0
|
33
|
Ridichi
|
1.1
|
1.0
|
4.2
|
20
|
Ridichi de iarna
|
1.3
|
0.1
|
4.9
|
26
|
Rosii
|
1.0
|
0.3
|
4.0
|
23
|
Rubarba
|
0.5
|
0.1
|
3.8
|
16
|
Salata verde
|
1.3
|
0.3
|
2.8
|
15
|
Sfecla rosie
|
1.6
|
0.1
|
9.6
|
42
|
Spanac
|
2.2
|
0.3
|
3.9
|
22
|
Sparanghel
|
2.1
|
0.2
|
4.1
|
21
|
Telina radacina
|
1.7
|
0.3
|
9.0
|
46
|
Urzici
|
7.9
|
0.7
|
7.1
|
68
|
Usturoi
|
7.2
|
0.2
|
26.0
|
137
|
Varza
|
1.6
|
0.1
|
5.7
|
25
|
Varza de Bruxelles
|
4.7
|
0.5
|
8.7
|
47
|
Varza murata
|
1.1
|
0.2
|
3.4
|
20
|
Vinete
|
1.0
|
0
|
5.0
|
24
|
Legume conservate
| ||||
Alimentul (100g)
|
Proteine
|
Lipide
|
Glucide
|
Calorii
|
Conopida in apa
|
0.9
|
0
|
1.5
|
10
|
Dovlecei in apa
|
1.8
|
0.5
|
2.5
|
22
|
Fasole verde
|
1.4
|
0.4
|
2.5
|
18
|
Mazare verde
|
6.5
|
0.5
|
10.0
|
72
|
Bame in bulion
|
1.5
|
0.6
|
6.0
|
36
|
Ghiveci in bulion
|
1.4
|
0.5
|
3.7
|
26
|
Tomate in bulion
|
1.7
|
0.4
|
3.1
|
23
|
Vinete in bulion
|
1.0
|
0.5
|
1.6
|
15
|
Ghiveci in ulei
|
2.0
|
8.0
|
4.2
|
100
|
Vinete in ulei
|
1.8
|
8.0
|
2.4
|
92
|
Tocana de legume
|
1.0
|
6.0
|
3.1
|
73
|
Ardei
|
1.2
|
8.0
|
8.0
|
112
|
Spanac cu orez
|
2.0
|
8.0
|
2.0
|
91
|
Bame in ulei
|
1.9
|
6.0
|
6.2
|
89
|
Bulion de tomate
|
3.6
|
0
|
11.6
|
62
|
Pasta de tomate
|
5.4
|
0
|
15.4
|
85
|
Legume uscate. deshidratate. murate
| ||||
Alimentul (100g)
|
Proteine
|
Lipide
|
Glucide
|
Calorii
|
Fasole alba uscata
|
22.0
|
1.5
|
62.1
|
350
|
Linte boabe
|
25.0
|
1.9
|
52.0
|
333
|
Mazare uscata
|
24.5
|
1.0
|
61.7
|
354
|
Cartofi rondele (deshid.)
|
7.8
|
0.4
|
77.0
|
350
|
Ciuperci (deshid.)
|
41.7
|
1.7
|
30.8
|
313
|
Morcovi (deshid.)
|
9.0
|
1.5
|
61.4
|
303
|
Castraveti in otet
|
0.6
|
0
|
1.5
|
9
|
Gogosari in otet
|
0.7
|
0
|
3.0
|
15
|
Salata de varza rosie
|
1.0
|
0
|
3.0
|
16
|
Salata de sfecla rosie
|
1.0
|
0
|
8.2
|
38
|
Varza acra
|
1.2
|
0
|
3.3
|
16
|
Fructe proaspete
| ||||
Alimentul (100g)
|
Proteine
|
Lipide
|
Glucide
|
Calorii
|
Afine
|
0.6
|
0.1
|
15.1
|
61
|
Agrise
|
0.8
|
0.5
|
8.3
|
35
|
Banane
|
1.3
|
0.4
|
24.1
|
94
|
Caise
|
0.9
|
0.2
|
12.9
|
51
|
Capsuni
|
0.8
|
0.6
|
8.1
|
37
|
Cirese
|
1.1
|
0.4
|
14.6
|
60
|
Coacaze
|
1.4
|
0.4
|
13.9
|
58
|
Coacaze de munte
|
0.7
|
0.1
|
12.1
|
45
|
Coarne
|
1.0
|
0
|
20.0
|
84
|
Corcoduse
|
0
|
0
|
10.0
|
40
|
Dude
|
0
|
0
|
17.0
|
68
|
Fragi de padure
|
1.3
|
1.0
|
9.8
|
54
|
Grapefruit
|
0.5
|
0.2
|
6.5
|
30
|
Gutui
|
0.3
|
0
|
14.1
|
52
|
Lamaie
|
0.9
|
0.6
|
8.7
|
32
|
Mandarine
|
0.8
|
0.3
|
10.9
|
44
|
Macese
|
4.1
|
1.7
|
21.8
|
107
|
Mere
|
0.3
|
0.4
|
15.0
|
58
|
Mure
|
1.2
|
1.1
|
11.9
|
56
|
Pepene galben
|
0.8
|
0.1
|
13.5
|
54
|
Pepene verde
|
0.5
|
0.2
|
6.9
|
28
|
Pere
|
0.5
|
0.4
|
15.5
|
61
|
Piersici
|
0.8
|
0.2
|
11.8
|
47
|
Portocale
|
0.9
|
0.2
|
11.3
|
45
|
Prune
|
0.7
|
0.2
|
12.9
|
50
|
Struguri
|
0.8
|
0.4
|
16.7
|
68
|
Visine
|
1.0
|
0.5
|
14.0
|
65
|
Zmeura
|
1.1
|
0.6
|
14.4
|
66
|
Fructe uscate. oleaginoase
| ||||
Alimentul (100g)
|
Proteine
|
Lipide
|
Glucide
|
Calorii
|
Caise fara samburi
|
5.2
|
0.4
|
68.0
|
304
|
Curmale cu samburi
|
2.2
|
0.6
|
75.0
|
284
|
Mere
|
1.0
|
1.0
|
55.0
|
239
|
Calorii
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Postări populare
-
Vreau sa va prezint o reteta simpla, foarte eficienta pentru tot felul de boli. Aveti nevoie de o ceasca de otet de mere , o ceasca...
-
Porumbelele sunt fructele porumbarului (Prunus spinosa L.), arbust spinos foarte raspandit in flora spontana, in zonele de campie s...
-
Salvia hispanica, cunoscuta si sub denumirea de Chia, este o specie inrudita cu menta. Originara din sudul si centrul Mexicului si Gu...
-
Cancerul si-ar putea gasi leacul in consumarea unor alimente care contin amigdalina. Vitamina B17 nu doar ca previne aparitia bolii, ...
-
Blestemele sunt volume mari de energie ce conţin informaţii negative. Acestea se creează în momentul în care persoana începe să blest...
Buna lista, singura dificultate aici este ca trebuie sa mananci cu calculatorul in fata. Sau cu un fisier Excel :-) Altfel, preocuparea pentru cumpatare si pentru nutritie este ceva ce toti ar trebui sa ne dezvoltam si...Pamantul ar fi mai usor :-)
RăspundețiȘtergere