10 mai 2014

Guanabana - fructul care vindeca cancerul


Fructul care vindecă cancerul și este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia și nu se vrea ca noi să știm, deoarece în caz contrar, marile lanțuri deproduse farmaceutice ar înceta să-și vândă produsele lor macabre …

Fructe Soursop(Guanábana) sau copacul Graviola este un produs miraculos ce distruge celulele canceroase. Este de 10.000 mai puternic decât chimioterapia. De ce nu este cunoscut acest lucru? Pentru că există organizații interesate în găsirea unei versiuni sintetice, care să le permită să facă profituri fabuloase. Deci, de acum vă poteti ajuta un prieten la nevoie informandul că ar trebui să bea suc de soursop pentru a preveni boala. Gustul este placut. Și, desigur, nu produce efectele secundare oribile ale chimioterapiei. Și daca aveti posibilitatea nu ezitati sa plantati un arbore guava în curte. Toate partile sale nu dor fructul sunt foarte bune.

Data viitoare când vrei să bei un suc, cauta soursop. Cât de mulți oameni mor în timp ce acest lucru a fost un secret bine păzit, astfel încât să nu existe riscuri pentru marile corporatii producatoare de medicamente de asi diminua sau pierde profitul de miliarde. După cum bine știți un copac soursop este mic. Nu are nevoie de mult spațiu, este cunoscut sub numele de Graviola în Brazilia, guanabana în spaniolă, și "Soursop", în limba engleză.

Fructul este mare și dulce, pulpa albă este consumata în mod direct sau este utilizata de obicei pentru a face băuturi, serbet, dulciuri etc. Interesul aratat acestei plante se datorează efectelor sale puternic anti-cancerigene. Și, deși ii sunt atribuite mai multe proprietăți, cel mai interesant este efectul pe care îl produce asupra tumorilor .. Aceasta planta este un remediu dovedit impotriva cancerului, sau mai exact a oricarui tip   de cancer . Unii susțin că este util în toate variantele de cancer.

Se consideră, de asemenea, ca este agent anti-microbian cu un spectru larg este recomandat împotriva infecțiilor bacteriene și fungice, este eficient impotriva parazitilor interni si viermi, regleaza tensiunea arteriala, este antidepresiv, combate stresul si tulburarile nervoase.

Sursa acestei informații este fascinanta: informatia vine de la unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, care spune că, după mai mult de 20 de teste de laborator efectuate din 1970, extractele aratata ca: Ea distruge celulele maligne din 12 tipuri tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar și pancreas …

Compușii acestui arbor incetineste de 10.000 de ori mai bine creșterea celulelor canceroase decat Adriamycin un produs folosit foarte des in lume in chimioterapie.

Și ceea ce este și mai uimitor: acest tip de terapie, cu extract de Graviola, sau Soursop, distruge doar celulele canceroase maligne si nu afecteaza celulele sanatoase.
Institutul de stiinte medicale, L.L.C. 819 N. Charles Street Baltimore, MD 1201

10 comentarii:

  1. Chiar, de ce nu este cunoscut acest lucru? De ce se chinuie mii de oameni cu chimioterapia? Cu siguranta mai sunt multe astfel de "medicamente ale naturii" de care noi nu stim...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se doreste ca oamenii sa se vindece singuri si sa nu mai apeleze la medicamente si la tot felul de interventii chirugicale, pentru ca medicina este o mare afacere.

      Ștergere
  2. Sunt multe plante si remedii naturale care circula pe net. Exista cazuri in care au avut succes?

    Creste in Romania acest fruct? Ce alternative sunt?

    RăspundețiȘtergere
  3. Este bine ca ti-ai gasit o modalitate de a avea grija de tine si de a te simtii bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am gustat niciodata acest fruct desi nu e prima data cand aud de el. In defnitiv, un fruct nu poate avea decat beneficii asupra organismului nostru

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar se gaseste la noi in tara in vreo forma? Este foarte interesant fructul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit si eu de curand de fructul asta. O sa ma interesez.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se gasesc si la noi in tara, pe undeva, aceste fructe miraculoase?

    RăspundețiȘtergere

Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare