29 ianuarie 2012

Câstigă bani fără să investeşti !


 • Nu te costa NIMIC !
  • Nu sunt taxe lunare, nu ai de click-uit sau de cumparat NIMIC 
  • Vei fi platit lunar pentru fiecare inscris, pe 5 nivele de referinta 
  • Poti ajunge rapid sa castigi peste 4000$ lunar 
  • Nu este MLM desi vei putea castiga de pe 5 nivele de referinta 

  Ce este WAZZUB?

  Companii precum Google sau Facebook castiga miliarde de dolari pe an doar pentru ca noi, utilizatorii de internet, folosim serviciile lor. Probabil ca WAZZUB este prima companie globala care isi plateste utilizatorii doar pentru ca aleg WAZZUB ca homepage.

  Faza de prelansare a WAZZUB va dura pana pe 9 aprilie 2012. In aceasta faza se vor face doar inscrieri si fiecare membru va avea interesul de a isi extinde cat mai mult reteaua de referinte (pe 5 nivele).

  Faza BETA va dura intre 9 aprilie 2012 si 30 iunie 2012. Site-ul Wazzub va intra in circuit si membrii Wazzub vor incepe sa castige bani. Pas cu pas site-ul va oferi tot mai multe facilitati, devenind un homepage ideal (pagina care se afiseaza implicit atunci cand deschizi browserul).

  Astfel, homepage-ul Wazzub va include un motor de cautare puternic (asemeni GOOGLE), o sectiune personalizata de stiri, cele mai bune oferte de pe internet si multe alte facilitati legate de segmentul de divertisment, filme, jocuri si multe altele. Wazzub se va baza pe feedback-ul primit de la utilizatorii sai astfel incat sa evolueze constant si sa ofere cele mai utile si populare functii.

  Faza FINALA va incepe cu data de 1 iulie. In faza finala Wazzub va incepe sa se concentreze pe monetizarea site-ului si pe obtinerea de profit. Jumate din acest profit va fi oferit membrilor inscrisi in faza de prelansare (pana la data de 9 aprilie 2012).

  Fiecare membru va avea un numar de "factori de profit". De pilda... daca vei avea 4000 de membri inscrisi pe 5 nivele sub tine, asta va insemna ca vei avea 4000 de factori de profit. 50% din profitul Wazzub se va imparti la numarul total de factori detinut de membrii WAZZUB si fiecare membru isi va primi, lunar, contravaloarea factorilor detinuti.

  Cu timpul WAZZUB va creste si va lua amploare. Va avea tot mai multi utilizatori insa numarul membrilor va ramane la nivelul celor inscrisi pana in data de 9 aprilie 2012. Asta inseamna ca factorii de profit vor deveni tot mai valorosi. Poate la inceput un factor de profit va aduce doar cativa centi. Insa... judecand dupa evolutia unor companii ca Facebook sau Google, factorii de profit ar putea trece de 1$ !!!

  Cat vei castiga cu WAZZUB?

  Sa presupunem ca aduci 5 oameni in sistem. Ii vei aduce destul de usor dat fiind ca nu ii va costa nici pe ei nimic. Vei avea, prin urmare, 5 membri pe primul nivel

  Cei de pe nivelul 1 vor aduce si ei cate 5 oameni, prin urmare pe nivelul 2 vei avea 5 X 5 = 25 membri.
  Cei de pe nivelul 2 vor aduce si ei cate 5 oameni, prin urmare pe nivelul 3 vei avea 5 X 25 = 125 membri.
  Cei de pe nivelul 3 vor aduce si ei cate 5 oameni, prin urmare pe nivelul 4 vei avea 5 X 125 = 625 membri.
  Cei de pe nivelul 4 vor aduce si ei cate 5 oameni, prin urmare pe nivelul 5 vei avea 5 X 625 = 3125 membri.

  Asta inseamna ca, in reteaua ta de 5 nivele vei avea 5+25+125+625+3125 = 3905 membri 3905 membri inseamna 3905 factori pentru tine. Daca 1 factor va fi 1$ vei castiga 3905$ pe luna.
  Daca la inceput 1 factor de profit va fi... poate... doar 1 cent vei castiga 39$ pe luna.

  In timp insa... 1 factor ar putea ajunge la 1$... 2$... 3$, poate chiar mai sus.
  Si... dat fiind ca aceasta afacere nu costa nimic, vei putea inscrie cu usurinta zeci sau chiar sute de membri pe primul nivel.

  Gandeste-te de pilda daca fiecare ar inscrie 10 oameni. Asta ar insemna, 10+100+1.000+10.000 = 11.110 factori de profit (11.110$ pe luna atunci cand 1 factor de profit va fi 1$).

  Daca doresti sa te inscri gratis acceseaza urmatorul link:


 • Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Postări populare