23 martie 2016

Curs Theta Healing Bază susținut de Nicoleta Popliceanu


Primul Curs Theta Healing Bază din 2016 susținut de Nicoleta Popliceanu la București, 8-10 aprilie


Unul dintre cele mai populare cursuri alternative de reprogramarea subconștientului din Romania, este susținut pentru a șaptea oară la București de trainerul certificat Nicoleta Popliceanu în perioada 8-10 aprilie.

Fanii performanței mentale și spirituale pot învăța cum să antreneze forța subconștientului și să își reprogrameze mintea pe parcursul celor trei zile de curs.

Undele cerebrale theta cu care lucrează tehnica sunt responsabile pentru denumirea ThetaHealing. Cursanții învață să intre în transa theta- o stare folosită și de hipnotizatori și să șteargă și să înlocuiască programe negative din subconștient. În Theta, undele creierului sunt încetinite la o frecvență de 4-7 cicli pe secundă și deschid ușa lumii secrete a subconștientului.

Rezultate uimitoare cu starea theta:
În timpul iernilor geroase, preoții tibetani își pun prosoape ude pe umeri și în câteva secunde acestea se usucă.

În trecut, vindecătorii Kahuna din Hawaii intrau în starea cerebrală Theta și puteau să calce pe lavă fierbinte.

Bolile fizice se vindecă instantaneu.

Tehnica ThetaHealing® a apărut după ce Vianna Stibal, fondatoarea ei, a fost diagnosticată în 1995 cu cancer limfatic care i-a afectat celulele osoase din piciorul drept. Ea s-a vindecat complet și definitiv cu această metodă și a decis să o împărtășească tuturor celor care ar fi putut avea nevoie de o asemenea modalitate de vindecare.

Beneficiile sunt nelimitate:
-vindecare fizică și psihică (depresii, anxietate, traume emoționale, abuzuri, violuri, decepții, trădare, divorț, despărțiri, singurătate, remușcări, vinovăție, regrete, lipsă de încredere în sine, etc.)
-cum să îi stopezi pe ceilalți să îți facă rău,
-înveți cum să manifești ceea ce ai nevoie și îți dorești în planul material,
-poți schimba realitatea,
-de asemenea, este o metodă minunată, prin intermediul căreia mii de oameni și-au regăsit misiunea în viață, sufletele pereche și inspirația în carieră,
-prin studiu și practică îți vei activa capacități intuitive deosebite și se poate ajunge la iluminare.

Este o tehnică rapidă, care înlocuiește ani întregi de psihoterapie, rezolvând ușor și eficient problemele.

Participanții primesc UN SUPORT CURS BAZĂ, Cartea Viannei Stibal: ÎNALȚĂ-TE ȘI CAUTĂ-L PE DUMNEZEU, ÎNALȚĂ-TE ȘI LUCREAZĂ CU DUMNEZEU, DIPLOMA DE PRACTICANT THETAHEALING®.

Diplomele sunt eliberate și înregistrate oficial de Institutul de Cunoaștere THInK®- SUA, cu serie și număr unic pentru fiecare participant și pentru fiecare curs ThetaHealing® și conferă dreptul de a fi practician ThetaHealing® la nivel național și internațional.

Înscriere: Cursul se adresează atât amatorilor cât și specialiștilor în dezvoltare personală și spirituală care doresc să învețe cele mai recente noutăți din domeniu.

Programul complet și formularul de înregistrare se găsește pe pagina oficială a Curs Theta Healing Bază: http://www.nicoletapopliceanu.com/curs-theta-healing-baza

Informații suplimentare despre Curs Theta Healing Bază pot fi urmărite la: http://www.nicoletapopliceanu.com/curs-thetahealing-baza


Tel. 0753393665
email: nicopopliceanu@yahoo.com

4 comentarii:

  1. sunt interesante cursurile acestea. Dar nu stiu de ce eu nu am rabdare sa le ascult si sa pun in practica. Poate inca mentalul meu nu e pregatit, sau poate ceva din subcontientul meu le respnge...cine stie?! Dar ma tin la curent cu nouatatile, asa ca tot e bine, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant! Va fi si anul viitor?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua!
    Foarte interesant blogul dvs. Ati muncit foarte mult si a iesit ceva mai mult decat frumos. Felicitari ptr realizarea lui!
    Daca doriti, as dori sa facem schimb de linkuri. Blogul meu, Viata de calitate, il puteti gasi a adresa: http://calivita-valcea.blogspot.ro/
    Va multumesc!
    Multa sanatate si frumusete!

    RăspundețiȘtergere

Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare