25 iulie 2013

Turismul medical


Catalog Med Tour este un site de turism medical in care se promoveaza unitatile medicale din Romania, dar nu numai. Turismul medical este un domeniu nou pentru tara noastra, insa foarte cunoscut si banos pentru alte tari. Cele mai cautate destinatii de turism medical sunt: Thailanda, India, Malaezia, Singapore, Brazilia, Costa Rica, Turcia, Coreea de Sud, Bulgaria, Ungaria.

Acest site vine cu un concept nou si sper ca o sa fie imbratisat de cat mai multi oamenilor. 

In general acest tip de turism se face prin intermediul unei agentii specializate care uneste mai multe servicii: cele medicale, cazare, transport, agentia de rent a car si eventuala asistenta turistica.

Deoarece pretul unui asemenea pachet este destul de piperat, s-a dezvoltat un nou concept, prin care clientul poate alege singur aceste servicii ( unitatea medicala, cazarea, agentia de rent a car ) fara a apela la intermediari. De asemenea isi poate negocia singur pachetul de servicii medicale, iar Catalog Med Tour ii asigura la cerere, fara nici un cost informatiile de contact ale clinicii dorite.

Practic, ideea pe care se bazeaza acest business este de a face din Romania o destinatie cunoscuta pentru turismul medical.

Eu personal sunt incantata de aceasta idee si ii doresc managerului acestui proiect mult succes si sper ca tot mai multi oameni sa beneficieze de aceste servicii.


2 comentarii:

  1. Buna ideea desi mi-as dori sa avem cati mai multi pacienti care vin in Romania, din pacate de cele mai multe ori suntem noi cei care practicam acest turism.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, dar cu timpul poate ca o sa se schimbe lucrurile. :)

      Ștergere

Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare