15 noiembrie 2012

Ce se întâmplă în anul 2012 ?



Fizicianul german W.O.Schumann a descoperit intre anii 1952 si 1957 proprietatile rezonante ale cavitatii electromagnetice ce se formeaza intre suprafata Terrei si ultimul strat al ionosferei acesteia (55 km distanta de suprafata). Aceste proprietati permit masurarea frecventei vibratorii a planetei noastre. Toate acestea se intampla datorita manifestarii pamantului ca un circuit electric de dimensiuni enorme.

S-a stabilit ca aceasta rezonanta Schumann (pulsul Terrei) a fost inca din antichitate de 7,83 cicli pe secunda, fiind folosita ca o constanta in domeniul militar. Problema a aparut in 1980 cand aceasta constanta a devenit variabila si a inceput sa creasca incet, ajungand in prezent la 12 cicli pe secunda. Manifestarea acestei cresteri se regaseste in timpul real al zilei care a ajuns la 16 ore in loc de 24. Aceasta accelerare a timpului este perceputa de marea majoritate a oamenilor, motiv pentru care auzim din ce in ce mai multa lume plangandu-se de lipsa de timp.

Ca urmare a acestei cresteri, in anul 2012 timpul va ajunge la 0. De asemenea in anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.

O data cu Rezonanta Schumann, creste nivelul vibrational al oricarei fiinte de pe Terra. Mayasii au fost o civilizatie din America Centrala. Timpul si Spatiul nu reprezentau o enigma pentru ei avand cele mai inalte cunostinte dintre toate marile civilizatii care s-au perindat pe pamant. Au pus la punct Calendarul Mayas care este cel mai precis de pe Terra. Conform acestui calendar, cea de-a 5-a Lume se sfarseste in 1987, iar cea de-a 6-a Lume incepe in 2012. Concluzia este ca acum ne gasim intre cele 2 Lumi.

Acest timp este numit " Apocalipsa" sau Revelatia. Acest lucru inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, si NU " Sfarsitul Lumii" , asa cum multi considera in mod eronat. Mai inseamna si faptul ca exclusiv de NOI depinde cum vom construi aceasta Noua Lume si Civilizatie care va veni.

De asemenea Mayasii mai sustin despre 2012 urmatoarele: - se va depasi tehnologia, asa cum este cunoscuta azi. - se vor depasi cunostintele actuale despre Timp si Spatiu. - dupa ce omenirea va trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, va intra in Dimensiunea a 5-a. - planeta Terra si intreg Sistemul Solar vor intra in perfecta sincronizare cu Galaxia si intregul Univers. - ADN-ul uman se va modifica, va fi reprogramat si imbunatatit.Va avea 12 spirale in loc de 2. In aceasta perioada de tranzitie omenirea isi va schimba felul de a gandi, atitudinea, deciziile. Relatiile interumane vor fi altele. in special generatia tanara, nu mai accepta vechile sisteme si institutii, care vor disparea cu timpul.

O decizie are la baza ori Iubirea ori Frica. Va trebui sa alegem in orice moment Iubirea, sa ne urmam Intuitia, Inima. Gandirea pozitiva ne va ajuta sa ne inconjuram de oameni care gandesc pozitiv si sa emitem forme gand pozitive. Nimic din ceea ce se petrece nu este intamplator ci totul este conform unui Plan Divin. Perceptia asupra Timpului si Spatiului, ciclul veghe somn, reglarea imunitara vor fi afectate de aceasta Mare Schimbare.

Posibile efecte ale Schimbarii ar mai fi: - migrene, dureri de cap, oboseala, crampe musculare, simptome de gripa - senzatia trecerii unui curent electric prin creier si coloana vertebrala, vise intense - creste sensibilitatea corpului uman ca rezultat al vibratiilor noi, mult mai inalte. - corpul fizic a inceput sa se modifice, se creaza un nou corp de Lumina - cresc abilitatile intuitive si de vindecare, dovada aparitia multor bioterapeuti in ultimul timp - structura interna a ochiului uman se transforma adaptandu-se la noua atmosfera planetara si cresterea luminozitatii. - activarea capacitatilor latente a fiintelor, noii nascuti avand capacitate telepatica mult marita. - toate bolile incurabile ale sec . XX vor disparea

Alte noi informatii despre anul 2012 ne sunt aduse la cunostinta de Proiectul Montauk. Proiectul Montauk are la baza informatii extraterestre cu ajutorul carora s-a pus la punct o masina a Timpului cu ajutorul careia au fost trimise diverse persoane care au descris ceea ce au vazut. Concluzia a fost ca exista un fel de bariera in anul 2012 ce nu permite trecerea dincolo de ea pentru a se putea vedea ce se intampla dupa 2012.

Omenirea nu are acces la ceea ce se intampla dincolo de 2012 cu toate ca nivelul constiintei umane creste pe masura ce ne apropiem de acest prag de trecere in a 4-a Dimensiune, adica o vibratie mult superioara. Acest lucru va revela tuturor fiintelor faptul ca suntem una cu Marele Creator. Crestinii numesc aceasta "Revenirea in Glorie" si este vorba mai mult de o stare interioara a constiintei, nu de o fiinta care vine in carne si oase. In cea de-a 4-a Dimensiune se gaseste foarte multa Viata, si acolo predomina Compasiunea, intelegerea si Iubirea.

Pamantul isi schimba polii magnetici, fenomen ce se produce o data la 13000 de ani, de doua ori intr-un Mare Ciclu Cosmic de 26000 de ani. In ultimii mii de ani, liniile de camp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord. La acest moment, oamenii de stiinta observa ca acest camp magnetic stabil, incepe sa se schimbe, sa slabeasca. in ultimul veac, slabirea a fost de 10-15%, dar in ultimii ani s-a accelerat mult. Geofizicianul francez Gauthier Hulot afirma ca acest camp, in Atlanticul de Sud si in America de Sud, este cu 30% mai slab.

Miezul lichid al planetei se misca continuu pentru a se putea raci - afirma Dr. Garry Glatzmaier, profesor la Universitatea California din Santa Cruz. Aceste miscari genereaza campul magnetic terestru. Dar miezul se misca si in directii opuse campului majoritar, si care pot creste in intensitate, ducand in cele din urma la o inversare a Polilor magnetici ai planetei. Acesta inversare e precedata intotdeauna de o slabire a campului magnetic. Pentru satelitii care se afla deasupra atmosferei , campul magnetic planetar este singurul scut protector impotriva particulelor din vantul solar. Ei se defecteaza cand trec printr-un camp magnetic slab.

Aurora Polara s-a extins , lucru ce arata de asemena iminenta inversare a Polilor. Aceasta extindere se observa numai la Polul Sud urmand sa se extinda si asupra Atlanticului de Sud si la Polul Sud, urmand ca acum sa se extinda si asupra Atlanticului de Sud.

Slabirea campului magnetic duce de asemenea la sporirea numarului cazurilor de cancer. Dupa cum se stie, si pasarile folosesc pentru orientare campul magnetic terestru. in Suedia au disparut mii de porumbei, in S.U.A. a disparut o intreaga specie de pelicani, iar in Carolina de Sud egretele zboara de la est la vest in loc de nord-sud.

Columbofilii aradeni au trimis la Atena, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice, 850 de porumbei, dintre care nu s-au mai intors decat 50. Ungaria a trimis 1500 de porumbei si s-au reintors 40. Alte efecte ale marilor transformari cosmice la care asistam, se observa in atmosferele planetelor Sistemului Solar. De exemplu atmosfera lui Marte creste rapid, acum e dubla si a dus la defectarea lui Mars Observer in anul 1997.

Luna, isi " fabrica" atmosfera proprie care acum se intinde pe o suprafata de 6.000 de km, fiind compusa din compusi ai sodiului. in straturile superioare ale atmosferei Terrei a aparut un nou gaz care pana acum nu a existat. Venus are o crestere marcanta de intensitate luminoasa. Jupiter sufera o modificare atat de puternica , incat s-a format un tub de radiatie ionizata, intre el si un satelit al sau , Io. De asemenea campul lui magnetic a crescut in intensitate de 2 ori. Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica campul magnetic si devin tot mai stralucitoare. Din 1875 si pana in prezent, activitatea vulcanica a crescut cu 500%. Campul magnetic al Soarelui a crescut cu 230% din 1901.

Academia Nationale de stiinte din Siberia sustine ca aceste multiple schimbari se datoresc intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar, a crescut recent de 10 ori in intensitate. Soarele are un camp magnetic numit heliosfera, care inglobeaza intregul Sistem Solar. 

Cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei, si au observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum integul Sistem Solar a intrat intr-o zona cu o energie mult mai inalta, numita Centura Fotonica. Acesta energie aprinde plasma heliosferei in partea frontala, care devine mai luminoasa, mai stralucitoare. Acesta energie patrunde apoi in Soare, care o va raspandi apoi in intregul Sistem Solar, saturand spatiul interplanetar, astfel ca toate planetele vor primi un supliment mare de energie.

Sursa: anul2012.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare