25 aprilie 2012

Dispozitive orgonice




Fiintele vii sunt expuse inca de la inceputul aparitiei vietii pe Pamant la diverse influente: la razele solare (adiatii ultraviolete), la razele cosmice precum si la alte tipuri de radiatii naturale. Totusi, incepand cu secolul al XX-lea, dezvoltarea radiatiilor create de om, ca urmare a aparitiei aparatelor electrice si electrocasnice, s-a raspandit in toate regiunile. In fiecare zi ne “scaldam” intr-o “baie” de poluare electromagnetica, ca urmare a folosirii intensive a unor dispozitive moderne precum televizorul, radio-ul, calculatoarele sau celularele. Poluarea electromagnetica este produsa de spectrul radiatiilor electromagnetice ce afecteaza echipamentele electronice si fiintele vii. Rata inalta de cancer dezvoltat de copii in ultimele decenii se pare ca se datoreaza intocmai dezvoltarii fara precedent a telefoanelor mobile.

Cum influenteaza efectiv poluarea electromagnetica organismul uman?

Campurile electrice si magnetice pot produce curenti electrici slabi in trup, dar efectele biologice depind de tipul, frecventa si intensitatea acestor campuri. Un camp magnetic de inalta frecventa este capabil de incalzirea tesuturilor. Studiile recente epidemiologice arata ca exista o corelatie dintre boala si nivelul campurilor electromagnetice, si asta ca urmare a faptului ca radiatia electromagnetica interactioneaza cu tesutul la nivel celular.

Fierul care se gaseste in sangele nostru si care se afla depozitat in creier este extrem de sensibil la campurile electromagnetice. Acelasi lucru se aplica si permeabilitatii membranelor care formeaza nervii, vasele de sange, pielea si alte organe, ca si cromozomilor care formeaza ADN-ul. Prezenta campului magnetic produce  agitatia atomilor, moleculelor si ionilor sensibili acestui camp.

Ce efecte negative produce radiatia electromagnetica asupra organismului uman?

Este binecunoscut faptul ca un camp magnetic de 50 sau 60 Hz, precum si radiatia electromagnetica corespunzatoare campului, sunt daunatoare fiintelor vii. O expunere pe termen lung la radiatia electromagnetica poate duce la slabirea sistemului imunitar, oboseala, pierdere de energie, deteriorarea performantei in munca, insomnii, instabilitati emotionale. Alte consecinte grave ale unei expuneri indelungate la poluarea electromagnetica sunt: efecte negative asupra sarcinii, cancer, schimbari comportamentale, depresii.

Oul fiert de doua mobile: un experiment interesant care arata cat de grava este radiatia electromagnetica

Puteti face un experiment interesant acasa, pentru a va demonstra cat de periculoasa poate fi radiatia electromagnetica pentru om, fara ca noi sa ne dam seama.

Se ia un ou, care este pus foarte aproape intre doua mobile care sunt lasate deschise, intre ele efectuandu-se  convorbire telefonica de circa o ora. In primele 15 minute nu se intampla nimic, dar dupa 25 de minute oul incepe sa se incalzeasca. La minutul 45, oul este deja fierbinte, iar dupa 1 ora de convorbire telefonica, oul e deja fiert si poate fi consumat!

Concluzia: Radiatia emisa de telefoanele mobile e capabila sa modifice proteinele oului…imaginati-va ce se intampla cu proteinele din creierul nostru, atunci cand vorbim la telefon!

Cum va protejeaza orgonii de radiatia electromagnetica ?Experimentul cu fotografia Kirlian

Una din modalitatile eficiente pentru a va proteja de radiatia electromagnetica nociva este aceea de a purta diferite pandative orgonice sau orgoni. Acestea contin, printre altele, cristale de cuart, care, din punct de vedere ezoteric, sunt protective, absorb si filtreaza energiile negative din jur, precum si transforma si consolideaza energiile si manifestarile pozitive. Pentru a observa cat de eficienti sunt acesti orgoni, s-a facut urmatorul experiment cu fotografia Kirlian.

Fotografia Kirlian e capabila sa masoare fenomenul energiilor subtile si realitatea multidimensionala a fiintei umane. Expunand orice corp viu unui anume camp electromagnetic, acesta intra in rezonanta cu energiile subtile ale campului energetic care apar pe o pelicula fotografica. Rezulta astfel un halou cu mai multe culori, predominante fiind culorile albe, albastre, rosii, galbene si, uneori, verzi. Fotografia Kirlian poate face un diagnostic precis a starii de sanatate a persoanei, fotografiindu-se degetele persoanei.

In fotografia de mai jos, puteti observa doua secvente de fotografii Kirlian: in randul de sus, persoana nu are nimic in maini, iar in randul de jos, persoana tine in mana o piramida orgonica. Putem observa ce mari schimbari apar intre cele doua randuri de poze, la patru dintre degete (degetul mare, degetul aratator, degetul mijlociu si degetul inelar) si cum, purtand o piramida orgonica, energia negativa prezenta initial este absorbita.



Daca doriti sa comandati piramide orgonice sau orice alt tip de orgoni care sa va protejeze de radiatia electromagnetica nociva, o puteti face de pe site-ul orgoni.almeea.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare