01 martie 2012

Inelul



Nu am dat mare importanta inelului de logodna, pana nu m-am casatorit. Inelul de logodna este de o mare insemnatate pentru o femeie, reprezinta o trecere de la statutul de fata la statutul de femeie maritata. Atunci cand primeste un inel de logodna, femeia primeste de fapt o promisiune de viata implinita.
Din nefericire unii dintre barbati considera lipsita de importanta daruirea unui inel de logodna. Daca doresc sa aiba parte de o casnicie fericita, ar trebui sa tina cont de faptul ca femeile considera ca prin inelul de logodna daruit, barbatul da dovada de atentie si iubire fata de persoana iubita si credeti-ma ce spun pentru ca eu nu am primit un inel de logodna si cunosc diferenta. De altfel, sfatul meu pentru fete este sa nu accepte o propunere de casatorie daca nu este implicat si un inel.



La fel de importante intr-o relatie sunt si verighetele. In timpul ceremoniei religioase are loc schimbul de verighete, care reprezinta legatura sacra, eterna, spirituala dintre un barbat si o femeie. Momentul punerii verighetelor este unul unic, atat prin importanta momentului cat si prin simbolul lor care este: iubirea nu are nici inceput, nici sfarsit. O veche traditie egipteana spune ca prin degetul inelar stang trece " Vena Amoris ", adica vena iubirii care duce direct la inima.

diamante.ro

Un comentariu:

  1. Multumesc pentru propunere, dar nu as stii ce sa scriu despre pariuri sportive... nu este genul meu de activitate.

    RăspundețiȘtergere

Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare