10 decembrie 2011

Frumusețea



Stau si ma uit la tineretul din ziua de astazi. Atat de mult isi doresc sa iasa in evidenta incat fac orice pentru aceasta. Merg dezbracati in plina iarna, nu-si acopera capul cu nimic, iar fetele sufera pe niste tocuri care se vad ca nu se afla in armonie cu restul corpului. Oare acesti tineri pleaca din case parasite, nu au cine sa-i vada ?
Frumusetea omului nu vine din faptul ca tramuram si suntem vineti de frig sau mergem cocosate din cauza tocurilor; frumusetea noastra vine din interior. Nu cred ca cineva e mai putin apreciat de anturaj pentru ca are haine decente, se comporta normal si un fes pe cap cand e cazul.
Nu putem sa neglijam rolul aspectului fizic, dar acesta nu este totul, iar personalitatea noastra dicteaza in relatiile pe care le stabilim cu ceilalti, de imaginea pe care o cream.
Si cu toate acestea, ne straduim mult mai mult sa aratam bine, decat sa lucram in... interior. Increderea in sine, abilitate de a ii face pe ceilalti sa se simta bine, capacitatea de a ne iubi pe noi insine sunt atuuri mult mai puternice, fie ca este vorba despre o relatie romantica sau una de prietenie. Este drept ca prima impresie ne-o formam pe baza aspectului fizic, dar tot la fel de adevarat este ca aparentele insala. In plus, frumusetea este trecatoare, iar o relatie cladita numai pe atractie fizica este asemenea unui castel de nisip. Daca punem la socoteala si faptul ca imaginea celorlalti despre noi depinde foarte mult de imaginea pe care o avem noi insine despre noi, atunci am gasit suficiente argumente pentru a dovedi si a ne dovedi ca frumusetea vine din interior!

4 comentarii:

  1. Foarte adevarat, frumusetea vine din interior. Felicitari pentru articol, ar trebui sa sustinem cu totii frumusetea naturala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, acest subiect delicat si bine gandit ar trebui sa-l cunoasca tinerii la scoala pt a fi bine pregatiti atat in interior cat si in exterior si fiecare parinte trebuie sa acorde o atentie serioasa si cu multa rabdare si iubire copiilor.Biblia spune invata-l de mic toate acestea si el le va cunoaste ,este trist trebuie sa-i invatam pe tineri deoarece azi sunt stresati cu scoala si multe alte prosti .Concluzie ,felecitari pt acest comentariu si succes mai departe.Claudia Bodea








    RăspundețiȘtergere

Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare