30 decembrie 2011

Adevărul despre Cancer




"Filmul de astazi este un documentar cutremurător care dă la o parte cortina şi ne descoperă cum miliardele de dolari $$$ investite în tratarea cancerului sunt nejustificate, cum de zeci de ani nu s-a făcut practic nici un progres real, cine sunt interesaţi să păstreze această stare de lucruri şi cine pierde de fapt…BOLNAVUL DE CANCER! Aflaţi totodată, în a 2-a parte, unde să vă îndreptaţi atenţia dacă suferiţi de această boală şi care sunt adevăratele remedii."

Acest film este împărțit în 2 părți:

Partea 1, Tratând Cancerul, se ocupă de eșecurile tratamentelor convenționale împotriva cancerului și arată cum medicina convențională la scară largă și în mod înșelător exagerează beneficiile tratamentelor în timp ce minimizează riscurile. Acest video vă va da informațiile de care aveți nevoie pentru a evalua cu precizie riscurile și beneficiile oricărui tratament și le oferă și doctorilor specialiști argumente inteligente în sprijinul unor astfel de tratamente. Există de asemenea o secțiune Industria Cancerului” care explica istoria tratamentelor pentru cancer, reprimarea tratamentelor alternative și de ce chimioterapia, radiația și chirurgia sunt singurele tratamente disponibile din medicină obișnuită.

Prima parte – Industria din cancer 

Adevarul despre cancer-documentar from lucianmarin77 on Vimeo


Partea 2, Vindecând Cancerul, arată cum cancerul poate fi vindecat cu succes cu tratamente bazate pe diete și suplimente naturale. Acest film explica concepția comună greșită despre cancer, arăta cum dietele destinate să lupte împotriva cancerului sunt mai de succes decât tratamentele convenționale, discută despre surprinzătoare descoperiri în cercetarea cancerului cu T. Colin Campbell (The China Study) și are interviuri cu oameni care și-au revenit din cancer folosind diete. Vorbește de asemenea despre folosirea suplimentelor și de ce atitudinea este importantă în vindecarea nu doar a cancerului ci a oricărei boli.”

Partea a doua – soluții



Adevarul despre cancer 2/2 from lucianmarin77 on Vimeo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare