29 noiembrie 2011

Despre sanatate si boala


Cand vorbim despre sanatate sau boala, nu trebuie sa uitam prima din Legile Kybalionului: "Totul este spirit. Universul este mental." Daca intelegem bine acest lucru, atunci ne dam seama ca omul este ceea ce gandeste, ca trebuie sa gandeasca pozitiv, inclusiv in ceea ce priveste starea lui de sanatate.

Iar daca apare boala, trebuie sa inteleaga ca nu este ceva intamplator. Trebuie sa caute adevarata cauza a bolii, profunda, spirituala, pentru a intelege de ce merita acest lucru sau ce avertisment reprezinta. Si abia dupa ce elimina cauzele primare, abia atunci va reusi sa anuleze in totalitate si efectul - manifestarea bolii. Si cea mai buna metoda de anulare a manifestarii bolii este cea naturala, pentru ca omul face parte din Natura.

Daca vreti sa fiti sanatosi si fericiti, nu uitati ca faceti parte din Natura, sunteti cel mai frumos si cel mai de pret lucru din Creatie. Respectati-o ! Nu uitati asta ! Mintea poate imbolnavi sau vindeca, omul alege prin atitudine. Prof. Firicel Ciarnau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare