26 noiembrie 2011

Cura de dezintoxifiere




In aceasta perioada cand virusii ne bat la usa este bine sa ne dezintoxificam organismul, pentru a ne creste imunitatea. Vreau sa va spun despre o reteta pe care am experimentat-o pe mine in primavara si care este foarte eficienta. Daca am putea sa o facem macar o data pe an ar fi foarte bine. O sa vedeti ca veti elimina toxinele sub forma unor bilute uleioase de culori diferite, in functie de zona de unde s-au eliminat.

Ingredientele pe care trebuie sa le pregatiti sunt urmatoarele:
- 40 gr sare amara ( se gaseste in farmacii )
- 800 ml apa plata
- 125 ml ulei de masline presat la rece
- 125 ml suc grefruit proaspat stors

In prima zi este bine sa nu se consume carne sau mancare greu digerabila. Ultima masa se ia la ora 14:00. Se dizolva sarea amara in apa si se imparte in patru pahare. Acesta este un amestec laxativ si s-ar putea sa aveti scaune si dupa primul pahar. La ora 18:00 se bea primul pahar de apa cu sare. Al doilea pahar se bea la ora 20:00

Se introduc intr-o sticla sau borcan uleiul de masline cu sucul de grefruit si se agita bine. Amestecul se bea la ora 22:00, iar apoi va puneti in pat si stati cel putin doua ore pe partea dreapta. Daca puteti dormiti toata noaptea pe partea dreapta.

A doua zi la ora 8:00 beti al treilea pahar cu apa si sare, iar la 10:00 ultimul pahar. Prima masa o luati la ora 11:00, dar sa fie constituita doar din banane sau alte fructe bazice. La ora 12:00 puteti manca macaroane cu branza sau orez fiert. Restul meselor trebuie sa fie usoare si sa nu fie provocatoare de diaree. Daca puteti, nu consumati carne nici in aceasta zi. Nu iesiti deloc afara, pentru ca o sa aveti multe scaune si sunteti mai slabit. Trebuie sa stati la caldura.

Daca va hotarati sa faceti cura, n-o sa va para rau. Multa sanatate !  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare